OLYAN LAKÁSOKAT ÉPÍTÜNK, AMIBEN MI IS SZÍVESEN LAKNÁNK!
ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ 51-94 M2 PRÉMIUM LAKÁSOK A BELVÁROSBAN
STABIL HÁTTERŰ, TAPASZTALT BERUHÁZÓTÓL.
Miért érdemes a Dugonics utcai társasházat választani?

Mert mindenhez közel van

Ha szívesen lakna a belvárosban, mert részese szeretne lenni a nyüzsgő városi életnek, akkor a Dugonics utcai társasházunk kitűnő választás. A Dugonics utca környéke ötvözi magában a belváros összes előnyét: remek közlekedési hálózat és minden igényt kielégítő szolgáltatási környezet. Rohanj az éjszakába, vagy éppen reggel dolgozni, hisz a Dugonics utca a város ütőerén fekszik, és percek alatt a szívéhez juttat. Intézd el ügyeid a belvárosban, vásárolj az Árkádban, vagy kapcsolódj ki a Tisza parton, a te vágyad, a te választásod. A Stefánia, Szeged egyik legnagyobb zöld parkja, a Tisza, a Széchenyi tér, a Szegedi Nemzeti Színház, a Belvárosi Mozi, mind sétatávolságban helyezkedik el az ingatlantól. Itt számtalan kikapcsolódásilehetőség kínálkozik.

Mert jövőbemutató technikai megoldásokkal és kiváló minőségű anyagokkal építünk

Hitvallásunk szerint a legmodernebb eszközökkel építünk, az igényes, modern emberek elvárásainak megfelelően. Házaink megtervezésénél egyik legfontosabb szempont volt, hogy prémium minőségű, korszerű anyagok felhasználásával és jövőbemutató technikai rendszerek alkalmazásával olyan otthonokat teremtsünk amelyek több év múltán is korszerűnek számítanak.

Mert fontos az Ön kényelme

A beépített okos otthon rendszer, a lift, a korszerű hűtés-fűtés rendszer az ott lakók kényelmét biztosítja. A kis lakásszám számtalan előnyét is érdemes szem előtt tartani. A társasházak legértékesebb tulajdonsága, hogy minél kisebb legyen az épület, amely egyben kevesebb ottlakót is jelent, így kevesebb kompromisszumot, konfrontációt, stresszt. A Dugonics utcai társasház 3 emeletes épületében 10, a 2 emeletesben 5 darab lakás található.

Mert ez egy értékálló és biztonságos befektetés

Az ingatlan biztonságos befektetés. A társasház ideális elhelyezkedése, a kis lakásszám és a jövőbemutató technikai megoldások garantálják az ingatlan értékállóságát a jövőben. Sőt akár jelentős értéknövekedést is hozhatnak.

Látványtervek

Elhelyezkedes